Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، علی اصغر میرمحمدصادقی در نشست خبری خود با خبرنگاران که در حال برگزاری است،ازاجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج از اول مردادماه آغاز خبر داد و گفت: اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج از اول مردادماه آغاز خواهد شد و تا آخر شهریور ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: بانک های ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، رفاه کارگران، توسعه تعاون، بانک قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان این کار را به عهده خواهند داشت که ۵۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهند؛ در کنار آن بانک های خصوصی نیز با مکانیزمی خاص وارد عمل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با اشاره به صف ۵۰۰ هزار فقره ای وام ازدواج زوجهای جوان در بانکها افزود: قرار است در این طرح زوج‌های منتظر،وام در یافت کنند.

به گفته او،این طرح ضربتی هم زمان با میلاد حضرت معصومه و روز دختر آغاز می‌شود.

بانکها مکلف شدند پرداخت وام ازدواج را تسهیل کنند

این مقام مسئول در بانک مرکزی خاطرنشان کرد: امیدواریم به جز متقاضی سال ۹۶، متقاضیان دیگری برای دریافت وام قرض الحسنه ازدواج در صف قرار نداشته باشند، نظارت عالیه در این زمینه صورت خواهد گرفت و بانکها مکلف هستند که در این زمینه نظارت کافی داشته باشند؛ البته به نظام بانکی نیز تاکید شده تا در پرداخت وام، تسهیل کنند.

میرمحمدصادقی گفت: با همکاری بانکها، ریالی از منابع بانک مرکزی در این زمینه تزریق نخواهد شد و سهمیه تعیین شده از منابع داخلی بانکها تامین خواهد شد و مبلغی بیش از ۵ هزار میلیارد تومان در این دو ماه، پرداخت خواهد شد. بررسی های لازم انجام شده و تفاهم نامه با بانکها امضا شده است و با تائید و موافقت خود بانکها و قول می دهیم که وقتی ضمانت بانک مرکزی و موافقت بانکها در زمینه ای حادث می شود، باید مطمئن بود که طرح با موفقیت پیش می رود و بانکی اعلام نمی کند که منابع نداریم، چون توافقات لازم انجام شده است، البته حدود ۱۵۰ هزار نفر در ماه مرداد و شهریور به صف موجود اضافه می شوند که امیدواریم با عملیات این بانکها، صف را به یک صف منطقی زیر ۵۰ هزار نفر کاهش دهیم.

وی در خصوص کسانی که یکسال از زمان عقد آنها گذشته است و نمی توانند وام بگیرند گفت: افرادی که دو سال از زمان عقدنامه آنها گذشته است می توانند در سامانه ثبت نام کنند؛ به این معنا که ثبت نام سه مرحله دارد که متقاضیان در کل کشور، ابتدا اطلاعات شخصی خود را وارد کرده که شامل کد ملی و محل تولد است، ضمن اینکه بانک و شعبه مدنظر خود را نیز انتخاب می‌نمایند، پس از آن یک کد رهگیری ده رقمی برای افراد به شماره تلفن همراه آنها ارایه می شود و پس از استعلام از اداره ثبت، افراد ۱۲ روز کاری مهلت دارند با همراه داشتن مدارک به شعبه مراجعه کنند که البته فرصت تکمیل مدارک هم، یک ماه در نظر گرفته شده است.

میرمحمدصادقی گفت: اگر ظرف مدت یک ماه مدارک لازم را ارایه ننمایند، خود به خود از سیستم حذف می شوند و باید دوباره ثبت نام کنند.

ثبت‌نام ماهانه۸۰ هزار نفر برای وام ازدواج

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در خصوص جزئیات طرح ضربتی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اعلام کرد: سامانه ازدواج از سال ۸۷ شروع به کار کرده و تا ۲۵ تیرماه سال جاری، ۸ میلیون و ۹۳۱ هزار نفر از تسهیلات قرض الحسنه ازدواج استفاده کرده اند که بر این اساس بیشترین تعدادی که قرض الحسنه ازدواج پرداخت شده مربوط به سال ۹۰ با یک میلیون و ۳۴۸ هزار نفر است که به لحاظ مبلغ نیز، مربوط به سال ۹۵ با حدود ۹۹۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

میرمحمدصادقی افزود: به طور متوسط بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر در هر ماه در سامانه ازدواج ثبت نام می کنند که برخی از ماهها به ۱۰۰ هزار نفر می رسیم و برخی از ماههای دیگر، حداقل ۷۰ هزار نفر ثبت نامی داریم، بر این اساس تعداد پرداختی بانکها در طول ماه ۷۰ تا ۸۰ هزار فقره است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صف نیم میلیون نفری انتظار برای دریافت وام ازدواج وجود دارد، به نظر می رسد که بر مبنای عرضه و تقاضا صف طولانی شده است، بر این اساس از ماههای گذشته بررسی های کارشناسی در بانک مرکزی آغاز شده است تا با همکاری بانکها بتوان صف ۵۰۰ هزار نفری را خاتمه داد.

میرمحمدصادقی اعلام کرد: بانکها منابع لازم برای این موضوع را ندارند ولی به دلیل اینکه این یک طرح ملی و خداپسندانه است، همکاری خوبی از سوی نظام بانکی کشور صورت گرفته است که در این راستا جلسات متعددی با مدیران ارشد بانکها صورت گرفته و تفاهم نامه هایی نیز با بانکها به امضا رسیده است.

وی افزود: اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج از اول مردادماه تا آخر شهریورماه اجرایی خواهد شد که بر این اساس، بانکها به دو دسته تقسیم شده اند که بر مبنای آن بانک مرکزی با ده بانک و صندوق قرض الحسنه پارسیان در مرحله اول قرارداد بسته است تا ۵۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار دهند. بانک ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، رفاه کارگران، توسعه تعاون و بانک قرض الحسنه مهر ایران و نیز صندوق قرض الحسنه پارسیان این کار را به عهده خواهند داشت.

بانکها باید پرداخت وام ازدواج را دو برابر کنند

به گفته این مقام مسئول در بانک مرکزی، بار اصلی بر دوش نه بانک است و سهم بانک قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان اندک است. البته در دسته دوم نیز سایر بانکها قرار می گیرند که روز گذشته به آنها مراتب ابلاغ شده است، به این معنا که حداقل دو برابر ماهی که حداکثر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه را داشته اند، باید وام بپردازند.

وی افزود: اولویت اول ما استانهای محروم و مناطق کمتر برخوردار هستند که بر این اساس قرار است بانکها در این زمینه، امتیاز بگیرند، پس هر چقدر که تعداد بیشتری در استانهای محروم پرداخت شود، بانکها امتیاز بیشتری را دریافت خواهند کرد، ضمن اینکه اولویت دوم افراد در صف انتظار هستند که زمان بیشتری را هم سپری کرده اند. آنها در اولویت اول قرار دارند.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگارما مبنی بر ضمانت اجرای موفق این طرح با توجه به کمبود منابع مالی بانکها خاطرنشان کرد: به بانکها توصیه شده است که در این خصوص امر پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج را تسهیل کنند، یعنی با حداکثر یک ضامن، این کار اجرایی خواهد شد؛ ضمن اینکه مدیران ارشد بانکها نیز بر این موضوع تاکید داشته اند که سختگیری در این زمینه لحاظ نخواهد شد. البته اگر کسی کسر از حقوق و کسر از حساب را ارایه دهد، بانکها باید نهایت همکاری را داشته باشند تا کسی ناامید از شعب خارج نشود.

وی افزود: نظارت عالیه نیز به مدیران عامل بانکها تاکید شده است که قرار است قبل از اجرای طرح، ابلاغ طرح، به کلیه بانکها عامل به سرپرستی شعب نیز انجام خواهد شد. همچنین بانک مرکزی نیز ستادی را تعریف کرده که قرار است با بانکها و سرپرستی ها نیز در ارتباط باشند و شماره تلفنی هم اعلام خواهد شد که از روز اول مردادماه، همه متقاضیان اگر مشکلی دارند، با این تلفن ها در ساعات کاری تماس حاصل کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه بانکها باید منابع پرداخت این وام را از منابع قرض الحسنه خود داشته باشند، خللی در پرداخت سایر وام ها ایجاد نخواهد شد، از اول سال تا تیرماه، ۳۱۰ هزار نفر از نظام بانکی وام ازدواج داشته اند، البته منابع قرض الحسنه بانکها کاهش یافته، ولی قرار است از محل جاری و پس انداز قرض الحسنه تامین شود.

بانکهای برتر تقدیر می‌شوند

میرمحمدصادقی در ادامه به مزدوجان و خانوارهای آنها توصیه کرد که ظرف این دو ماه، اقدامات لازم را انجام دهند تا تسهیلات پرداخت شود و اگر چنانچه این تسهیلات دریافت شد، حتی المقدور نسبت به خرید کالای ایرانی اقدام نمایند. این کار خود باعث رونق نسبی در بازار و اقتصاد کشور می شود. ضمن اینکه به تولیدکنندگان نیز توصیه می شود که با توجه به اینکه از اول مردادماه به لحاظ ورود ۵ هزار میلیارد تومان به بازار، تقاضا بالا می رود نسبت به اجرای طرح های ویژه فروش اقدام کنند.

وی اظهار داشت: با برنامه ریزی صورت گرفته، تمامی منابع از منابع بانکها تامین می شود و هیچ گونه منبعی از بانک مرکزی بابت این طرح به بانکها تزریق نخواهد شد. در عین حال ستاد طرح ضربتی وام قرض الحسنه ازدواج به شماره تلفن ۲۹۹۵۴۲۸۳، ۲۹۹۵۴۲۵۶، ۲۹۹۵۴۲۶۰ و ۲۹۹۵۴۲۷۰ آماده پاسخگویی است.

میرمحمدصادقی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر ارایه امتیاز از سوی بانک مرکزی به بانکها برای اجرای موفق این طرح گفت: بانک مرکزی با بانکها کار دارد، با توجه به این مطلب قرار است که تقدیر و تشکر از بانکهای برتر صورت گیرد که امتیازبندی های خاصی را برای بانکها تعیین کرده ایم که در پایان طرح و عملکرد آن اعلام می شود، ضمن اینکه ما خود را مکلف می دانیم که هفتگی در رابطه با طرح اطلاع رسانی کرده و از آمار و عملکرد طرح، به صورت هفتگی اعلام نماییم.

مهر

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۵۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!

معاون بانک مرکزی با بیان اینکه امسال مدل جدید اعتبار سنجی بانکی علمیاتی می‌شود، گفت: در مدل جدید عوامل جدید مانند محکومیت مالی، جرایم رانندگی، صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود و دیگر مانند روال فعلی رفتار افراد در پرداخت اقساط تسهیلات تنها ملاک رتبه بندی نخواهد بود.

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با ایلنا درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آنها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

tags # وام ، بانک مرکزی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!